Wederom inbraak op industrieterrein Tholen

Gisteravond is er opnieuw ingebroken op industrieterrein Welgelegen in Tholen. Ditmaal was een pand aan de Energieweg het doelwit. Op diverse industrieterrein in Zeeland en Brabant worden de laatste weken opvallend veel inbraken gepleegd.

Inbreker(s) hebben donderdagavond rond 21.40 uur ingebroken in een pand aan de Energieweg. Het is niet bekend gemaakt wat bij deze inbraak is buitgemaakt. De politie vraagt mensen die iets verdachts hebben gehoord of gezien, of in het bezit zijn van camerabeelden waarop iets verdachts is te zien, contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Eerdere inbraken

Op industrieterreinen in de regio is de laatste paar weken al diverse keren ingebroken. In de nacht van dinsdag op woensdag is op het industrieterrein in Steenbergen al drie keer ingebroken. Eind september is op industrieterrein Welgelegen in Tholen ook al een aantal keer ingebroken. Ook in de Oosterschelderegio zijn de laatste weken opvallend veel inbraken op bedrijventerreinen.