Sponsoring verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopTholen.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopTholen.nl verenigingen en ideële organisaties uit de gemeente Tholen die niet beschikken over het benodigde budget.

Als sponsoring ontvangt u van KijkopTholen.nl gratis een profielpagina en communicatieabonnement. Het enige dat wij van uw vereniging/ideële organisatie verwachten is dat u de moeite neemt om actief te communiceren op KijkopTholen.nl.

Gratis profielpagina

Verenigingen en ideële organisaties ontvangen als sponsoring een gratis profielpagina op KijkopTholen.nl. Met een profielpagina wordt uw vereniging/ideële organisatie op een losse pagina met tekst en beeld professioneel gepresenteerd. U ontvangt van ons rechten om met uw account de teksten en beelden op deze pagina zelf toe te voegen en aan te passen.

Voorbeelden van profielpagina’s vindt u op de pagina Verenigingen

Gratis communicatieabonnement

Verenigingen en ideële organisaties ontvangen als sponsoring een gratis communicatieabonnement op KijkopTholen.nl. Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopTholen.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen dagelijks in woord en beeld communiceren over al uw activiteiten. Bezoekers op KijkopTholen.nl kunnen uw promoties lezen en blijven daardoor volledig op de hoogte van uw vereniging/organisatie. De advertenties die u gebruiksvriendelijk zelf kunt aanmaken, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de overzichtspagina van aankondigingen van verenigingen en ideële organisaties.

Eenvoudig berichten plaatsen

U kunt gebruiksvriendelijk en eenvoudig adverteren plaatsen via uw pc, tablet of smartphone. Het is een kwestie van een foto maken of bestaande foto selecteren, een kopregel in tikken en een tekstje intikken over het onderwerp dat u wilt communiceren. Denk daarbij aan een activiteiten/evenementen van uw vereniging, een huldiging, een vergadering of bijeenkomst, een oproep voor nieuwe leden, de pluspunten van uw vereniging etc.

    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform