Opnieuw auto van Oud-Vossemeersedijk, geen gewonden

Een automobilist is gisterenmiddag van de Oud-Vossemeersedijk (N656) tussen Tholen en Oud-Vossemeer gereden. Dit ongeval is al het vijfde ongeval in een week tijd aan de Oud-Vossemeersedijk. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

De man reed rond half drie richting Tholen toen hij tussen de Oud-Vossemeer en de T-splitsing bij de Leguitsedijk van de weg raakte en in de berm belandde. De auto reed van de dijk naar beneden en belandde in een sloot. De brandweer werd opgeroepen vanwege een vermeende beknelling, maar de situatie bleek mee te vallen.

Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de auto uit de sloot te halen. Waardoor de man precies van de weg raakte, is niet bekend.

Eerdere ongevallen

Dinsdag 24 september kwam een auto bij een ongeval in de bossen terecht. Donderdag 26 september reed er opnieuw een auto van de dijk af. Zondagmiddag zijn er bij twee verschillende ongevallen auto's van de dijk geraakt. Het ongeval van gisterenmiddag is het vijfde ongeval binnen een week. Bij alle bovenstaande ongevallen is niemand gewond geraakt.

Bron: www.112markiezaten.nl