Meerdere voertuigen van de weg door gladheid

Door de gladheid zijn vanochtend meerdere voertuigen van de weg geraakt. Op de wegen tussen  Sint-Annaland en Oud-Vossemeer vonden twee eenzijdige ongevallen plaats. Langs de Oesterdam verloren twee bestuurders de macht over het stuur en kwamen in de sloot terecht.

Het ongeval op de Oesterdam vond rond 05.40 uur plaats. Vermoedelijk door de gladheid raakten twee bestuurders de macht over hun voertuig kwijt en belandden in de sloot. De ambulance van Poortvliet en een politie-eenheid kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De personenauto klapte eerst de sloot over, daarna de Parallelbaan en kwam naast de Parallelbaan in de sloot tot stilstand. Eén persoon is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de twee voertuigen te bergen.

Auto glijdt van Oud-Vossemeersedijk

Langs de Oud-Vossemeersedijk tussen Tholen en Oud-Vossemeer belandde een auto in de sloot. Het ongeval vond rond 06.35 uur plaats. De brandweer van Tholen en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Ook een ambulance werd opgeroepen, maar deze bleek niet nodig. De bestuurder kon het voertuig zelfstandig verlaten en raakte niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

Auto beland in Sint-Annaland in de sloot

Langs de Joanna Mariapolder(N658) tussen Sint-Annaland en Oud-Vossemeer raakte een auto in de sloot. Het ongeval vond rond 05.50 uur plaats. De bestuurder van het voertuig, de enige inzittende, is vermoedelijk gewond geraakt. De ambulance en politie zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Bron: www.112markiezaten.nl