Gemeente zoekt rechthebbenden van graven op begraafplaatsen in Stavenisse

De gemeente Tholen wil graag dat de administratie van begraafplaatsen actueel is. Daarom zoekt de gemeente contact met rechthebbenden van graven op begraafplaatsen in Stavenisse om de benodigde gegevens bij te werken. Een deel van de rechthebbenden kan niet worden achterhaald, bijvoorbeeld door verhuizing of overlijden.

De rechthebbenden van graven waarvan de rechten zijn verlopen en die achterhaald kunnen worden, krijgen een brief van de gemeente. Een deel van de rechthebbenden kan echter niet worden achterhaald, bijvoorbeeld door verhuizing of overlijden. Om deze graven van een nieuwe rechthebbende te kunnen voorzien, worden deze betreffende gedenktekens gemarkeerd.

Reageren

Nabestaanden of belanghebbenden die dat willen, hebben een jaar de tijd om te reageren. Als de gemeente na één jaar geen aanmeldingen voor een graf heeft gekregen, dan wordt de grafbedekking verwijderd. Reageren kan via www.tholen.nl. Hier is meer informatie en een invulformulier te vinden, waarmee eenvoudig alle benodigde gegevens doorgeven kunnen worden.