Ruim 150 muzikanten maken samen muziek op Concordia Concert

Datum 21/03/2020 -
Tijden 20.00 uur
Locatie De Meulvliet
Toegangsprijs € 5
Kaartverkoop Hage Textiel in Tholen
Organisator Muziekvereniging Concordia

21 maart presenteren alle orkesten en groepen van Koninklijke Muziekvereniging Concordia uit Tholen zich tijdens het jaarlijks terugkerende ‘Concordia Concert’. De sporthal van de Meulvliet dient deze avond als een mooi podium waar ruim 150 muzikanten, uit maar liefst negen verschillende groepen, van zich laten horen.

Van harmonieorkest en slagwerkgroep Percussivity tot alle opleidingsorkesten, blaaskapel De Klienkers en kinderkoor Eigenwijs. Allen hebben zij de afgelopen maanden hard gerepeteerd voor dit concert. Om 20.00 uur trapt het harmonieorkest het concert af met The Legend of Maracaibo, een intens muziekstuk dat overloopt van energie en direct de toon zet voor de rest van de avond. Na dit eerste muziekstuk wisselen diverse groepen elkaar af met de meest uiteenlopende muziek, van klassiek tot modern. Zo speelt het Klein Orkest muziek van Edvard Grieg uit het wereldberoemde toneelstuk Peer Gynt, maar hoor je ook het winnende Songfestival nummer Arcade van Duncan Laurence, gespeeld door de samenspelgroep, eerstejaarsleerlingen en de slagwerkgroep. Kinderkoor Eigenwijs laat o.a. van zich horen met de Pasapas, hét lied van de Koningsspelen in 2019.

Ook zullen er deze avond twee jubilarissen, beide 25 jaar lid, gehuldigd worden. Het belooft een leuke en gevarieerde avond te worden waar u zich geen moment zult vervelen. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn voor € 5 te koop bij de deur of in de voorverkoop bij Hage Textiel in Tholen. Kinderen

Evenementenkalender