Diverse incidenten tijdens Thoolse jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling op Tholen vonden verschillende incidenten plaats.

Kleine brand aan de Veste

De brandweer van Tholen is tijdens oudejaarsavond rond 21.07 uur uitgerukt voor een kleine brand in het park bij de Veste in Tholen. Ter plaatse woedde er een klein brand bij een boom. De brandweer heeft de brand geblust met een straal water. Tijdens het blussen van de brand kwam er een nieuwe melding binnen van een containerbrand aan de Touwslagersdreef in Tholen. Daar bleek een kledingcontainer volledig in brand te staan.

Kledingcontainer gaat in vlammen op

De brandweer van Tholen is op oudejaarsavond uitgerukt voor een containerbrand op de kruising Jonkheer van Vredenburchlaan/Kuipersdreef in Tholen. Bij aankomst van de brandweer kwam er een dikke rookpluim uit de container. Het betrof een kledingcontainer die volledig gevuld was. De brandweer heeft de container geopend en geblust met water.

Brandende container in Sint-Maartensdijk

De brandweer van Sint-Maartensdijk is tijdens de jaarwisseling uitgerukt voor een brandende container aan de Oosterscheldestraat in Sint-Maartensdijk. De brandweer had de brand snel onder controle. De oorzaak van de brand is niet bekend. De melding kwam om 03.23 uur binnen. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de container afgeblust met een straal hoge druk. De container is bij de brand volledig verloren gegaan.

Brandweer blust vuurwerkresten in Oud-Vossemeer

De brandweer van Tholen is tijdens de nieuwjaarsnacht rond 01.53 uur uitgerukt voor een buitenbrand aan de Veerstraat in Oud-Vossemeer. Midden op de weg stond een stapel met vuurwerkresten in brand. De brandweer had de brand snel geblust. De vuurwerkresten lagen midden op de weg waardoor verkeer niet kon passeren. De brandweer heeft de brand geblust en de vuurwerkresten met hooivorken uit elkaar getrokken om deze aan de kant van de weg te leggen.

18-jarige jongen bewusteloos geslagen bij vechtpartij

In de nieuwjaarsnacht heeft een vechtpartij plaatsgevonden voor een café aan de Lievevrouwestraat in Bergen op Zoom. Een 18-jarige jongen uit de gemeente Tholen is voor een café bewusteloos geslagen. Er niemand aangehouden voor de vechtpartij. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is weggelopen en niet meer gevonden.

Bron: www.112markiezaten.nl