Werkzaamheden aan de N286 tussen Tholen en Stavenisse

Van 27 juni tot en met 19 juli 2019 werkt aannemer Dura Vermeer in opdracht van de Provincie Zeeland aan de N286 tussen Tholen en Stavenisse. De weg wordt op verschillende plekken opnieuw geasfalteerd. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Van 27 juni tot en met 5 juli 2019 wordt tussen Poortvliet en Scherpenisse het fietspad gerenoveerd. Het bestaande asfalt wordt vervangen door een nieuwe asfaltlaag. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Sint-Annaland. Fietsers kunnen gebruikmaken van de hoofdrijbaan.

In dezelfde periode wordt de Provincialeweg tussen de twee rotondes (Nijverheidsweg en Onder de Linden) aan de oostzijde van Sint Maartensdijk gerenoveerd. Verkeer wordt eveneens omgeleid via Sint-Annaland.

De Postweg (N286) tussen de kruising Reimerswaalseweg (N659) en de Vrouwendijk/Kettingdijk wordt van 17 juli tot en met 19 juli 2019 voorzien van nieuwe asfaltlagen. Deze werkzaamheden worden ’s avonds en ‘s nachts uitgevoerd tussen 19:00 uur en 06:00 uur. Verkeer wordt omgeleid via Tholen en Oud-Vossemeer.