Vier personen naar het ziekenhuis na woningbrand in Stavenisse

Afgelopen nacht zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een woningbrand aan de Boswei in Stavenisse. Vier personen zijn na behandeling door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. In de woning was een vaatwasser in brand gevlogen. De brand is door de bewoners geblust.

De melding kwam rond 04.15 uur binnen bij de meldkamer. De brandweer van Stavenisse werd met spoed ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de brandweer was de brand door de bewoners al geblust, met als gevolg dat ze rook hadden ingeademd. Op verzoek van de brandweer werd de ambulance van Poortvliet gealarmeerd.

De vier bewoners van de woning zijn ter plaatse door de ambulance en de brandweer voorzien van zuurstof. Een tweede ambulance is ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen en twee personen naar het ziekenhuis te vervoeren. Dankzij de rookmelders zijn de bewoners wakker geworden.

De brandweer heeft de woning geventileerd en een nacontrole uitgevoerd. Naast de brandweer van Stavenisse en twee ambulances kwam ook de politie en een Officier van Dienst Brandweer(OVD-B) ter plaatse om assistentie te verlenen.

Bron: www.112markiezaten.nl