Vier gewonden bij gewapende overval op pizzeria in Sint-Maartensdijk

Gisterenavond is er een gewapende overval gepleegd op een pizzeria aan de Kaaistraat in Sint-Maartensdijk. Een man en een vrouw kwamen rond half 11 de pizzeria ingelopen en bedreigden de aanwezige personen met een wapen. De vrouw kon direct door de aanwezige personen worden overmeesterd. Bij de overval zijn vier personen licht gewond geraakt.

Direct na de melding aan de meldkamer rukte de politie met veel voertuigen uit. Omdat er meerdere personen gewond raakten werden ook twee ambulances ter plaatse gestuurd. De Kaaistraat is volledig afgezet. De politie is direct een onderzoek gestart om sporen veilig te stellen. De vrouwelijke overvaller is door de politie aangehouden en naar het politiecellencomplex gebracht.

Tijdens het overmeesteren van één verdachte raakten vier personen gewond. Het ambulancepersoneel heeft de personen ter plaatse onderzocht en behandeld. Voor zover bekend hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De tweede verdachte kon wegkomen en is gevlucht richting de Markt. De politie heeft in de omgeving gezocht met een speurhond maar dit leverde niets op. Heeft u iets gezien of gehoord of weet u meer over de tweede verdachte? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem de politie spreken, bel dan 0800-7000.