Het assortiment van Kringloopwinkel OverThollig is zeer divers.

Kringloopwinkel OverThollig

Het assortiment van Kringloopwinkel OverThollig is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor woningaccessoires, boeken, speelgoed en nog veel meer. Daarnaast kunt u op onze kledingafdeling terecht voor broeken, overhemden, colberts, kostuums, rokken, jurken, jassen, shirts, vestjes en schoenen. Ons aanbod wisselt met de week; dus loop geregeld even binnen!

Heeft u overbodige spullen in uw bezit die een tweede leven verdienen? Tijdens de openingstijden (of op afspraak) kunnen spullen worden ingeleverd. Voor het inleveren van grotere meubelstukken vragen wij u eerst contact op te nemen. Indien van toepassing, worden de goederen opgehaald. Deze goederen moeten wel op de begane grond staan. Uiteraard zijn de artikelen die ingeleverd worden in prima staat, compleet en schoon.

Tijdens openingstijden kunnen oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Naast het gebouw is hiervoor een container geplaatst. Ook oude wasmachines, drogers, oude kleding, schoenen, textiel en cartridges worden ingezameld en gerecycled.

Contact & openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag9.00 – 11.30 uur
donderdagGesloten
vrijdag18.00-20.00 uur
zaterdagElke laatste zaterdag van de maand: 9.30 – 15.30 uur
zondagGesloten