Thoolse fotowedstrijd heeft al 100 inzendingen

Voor de Thoolse fotowedstrijd van de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend zijn de afgelopen weken al 100 foto’s ingestuurd. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer. Hun foto’s komen ook op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto.

Vanwege de coronacrisis gaan evenementen niet door en zijn we meer thuis dan anders. Maar ondanks alle maatregelen die voorlopig van kracht blijven, zijn er zeker nog wel mogelijkheden om te genieten, juist omdat er in de gemeente Tholen zoveel rust en ruimte is. Foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd.

Jury

De jury bestaat uit burgemeester Van de Velde, de medewerkers van het cluster Communicatie van de gemeente Tholen en één van de adviseurs uit het marketingteam van Stichting Tholen Beter Bekend. Net als in voorgaande jaren, wordt voor de gemeentegids een eerste selectie van negen foto’s gemaakt. Er wordt hierbij o.a. gelet op authenticiteit en herkenbaarheid. Van deze negen foto’s komen er drie op de omslag van de nieuwe gemeentegids en zes krijgen hierin een eervolle vermelding. Via een stemronde op Facebook worden de uiteindelijke winnaars bepaald. De jury kiest daarnaast ook de mooiste ‘belevingsfoto’.

Meedoen kan nog tot 28 juni 2020 via het digitale formulier op www.tholen.nl