Thoolse fotowedstrijd brengt ‘Samen in Tholen’ in beeld

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend zijn op zoek naar foto’s rondom het thema ‘Samen in Tholen’. De winnende foto’s komen te staan op de omslag van de gemeentegids en worden gebruikt op www.eilandtholen.nl. De winnaars worden beloond met een cadeaubon, te besteden bij een lokale ondernemer.

Vanwege de coronacrisis gaan evenementen niet door en zijn we meer thuis dan anders. Maar ondanks alle maatregelen die voorlopig van kracht blijven, zijn er in de gemeente Tholen zeker nog wel mogelijkheden om te genieten, juist omdat er in de gemeente zoveel rust en ruimte is.

De ingezonden foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd. Aanleveren van de foto’s kan tot 28 juni 2020 via het digitale formulier op www.tholen.nl. De winnende foto’s worden in juli bekend gemaakt. Deelnemers worden geacht bij het fotograferen de maatregelen van het RIVM in verband met de coronacrisis op te volgen.

Prijzen

De makers van de mooiste drie foto’s krijgen een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto: een bon t.w.v. € 75,- die ook te besteden is bij een lokale ondernemer.