Opening Zwembad De Spetter enkele weken uitgesteld

De geplande opening van de renovatie van zwembad De Spetter is uitgesteld. De weersomstandigheden in de achterliggende periode zijn de oorzaak. Het coaten van het zwembad en het herstellen van het terrein hebben vertraging opgelopen. De opening stond gepland voor Koningsdag, maar zal nu enkele weken later plaatsvinden. Omdat het zwembad later opengaat, blijft het in september langer open.

De voorinschrijving voor zwemles en het afhalen van de abonnementen, wat gepland stond op woensdag 18 en vrijdag 20 april, gaat niet door. Inschrijven voor zwemles en het afhalen van de abonnementen kan nu op maandag 30 april van 10.00 tot 14.00 uur, woensdag 2 mei van 17.00 tot 20.00 uur en vrijdag 4 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur. De voorverkoop via www.tholen.nl en de daarbij geldende korting loopt nog tot 26 april. Abonnementen zijn voor beide gemeentelijke zwembaden geldig, dus abonnementhouders kunnen vanaf Koningsdag al wel naar zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk.

Open huis

Om alvast een indruk te krijgen van alle vernieuwingen van het zwembad, wordt op Koningsdag bij zwembad De Spetter een open huis georganiseerd tussen 10.00 en 11.00 uur. Na de aubade op de Markt in Tholen zal een stoet onder begeleiding van Concordia langs het zwembad gaan om daar een kijkje te nemen. Tijdens het open huis wordt bekend gemaakt wanneer het zwembad definitief geopend wordt.