Kiwanis Tholen organiseert Nazomer-motortoertocht

Zaterdag 14 september organiseert Kiwanisclub Tholen voor de tiende keer een Nazomer-motortoertocht. De opbrengst van de tocht wordt geschonken aan Speeltuinvereniging De Speelkrael die een speeltuin in Scherpenisse wil realiseren.

De toertocht begint rond 9.00 uur bij CAISSON aan de Smokkelhoekweg 12 in Kapelle. Er is een mooie route uitgezet richting het westen van Zeeuws-Vlaanderen. We eindigen bij Auto Koese in Sint-Annaland en daar zal rond 17.30-18.00 uur een barbecue gehouden worden.

Onderweg is voldoende gelegenheid om even te stoppen en te genieten van de omgeving. Voor een lunch wordt eveneens gezorgd.

Praktische informatie

 • Datum: zaterdag 14 september 2019
 • Verzamelen vanaf: 09.00 uur
 • Startlocatie: CAISSON, Smokkelhoekweg 12 in Kapelle
 • Starten vanaf: 09.30 uur
 • Prijs:
  € 35,– voor een motor met berijder (inclusief Garmin-route, lunch & BBQ)
  € 30,– voor een motorpassagier (inclusief lunch & BBQ)
  € 20,– voor een losse deelnemer aan de BBQ

Inschrijven

Geïnteresseerde motorrijders, passagiers en andere belangstellenden kunnen zich inschrijven via http://www.kiwanis.nl/tholen/nazomer-motortoertocht

Wat is Kiwanis?

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Meer info vindt u op: www.kiwanisclubtholen.nl

Wat is Speeltuinvereniging De Speelkrael?

Speeltuinvereniging De Speelkrael is onlangs opgericht en ontstaan uit een comité van betrokken bewoners. Het doel van de vereniging is het realiseren en exploiteren van een leuke speeltuin voor Scherpenisse. Samen met inwoners, bedrijven en organisaties uit de Gemeente Tholen wordt samengewerkt om de realisatie van de speeltuin mogelijk te maken. Ook de provincie Zeeland wordt bij de (financiering van de) plannen betrokken. Een mooie, veilige plek voor kinderen in Scherpenisse, maar ook een ontmoetingsplek voor dorpsbewoners.

Meer info vindt u op: https://www.facebook.com/despeelkrael