Kinderkleding ruilen bij ruilpunt in Scherpenisse

Scherpenisse krijgt een ruilpunt voor kinderkleding. Wie kinderkleding overheeft kan deze hier langsbrengen en meteen iets leuks in ruil uitkiezen. Al ruim 5500 ouders uit heel Nederland ruilen kinderspullen bij ruilpunten in hun buurt of via de website KrijgdeKleertjes.nl.

Vanaf 1 mei is er in Scherpenisse iedere eerste woensdag van de maand een ruilmiddag. Tussen 14.30 en 16.30 uur is iedereen welkom bij Theresa Juhas op Schuttershof 7 in Scherpenisse om kinderkleding te ruilen.

Een volle tas (gewassen) kleding inbrengen om te ruilen, betekent een volle tas geruilde kleding weer mee naar huis nemen. Alleen doneren van kleding mag natuurlijk ook. Er is een voorraad van kleding in de maten 50 t/m 164.  

Het ruilpunt in Scherpenisse wordt gerund door vrijwilligers. Oprichtster van het ruilpunt is Theresa Juhas. De ruilpunten zijn een initiatief van ruilsite KrijgdeKleertjes.nl, dat in 2012 is opgezet. Inmiddels zijn ruim 5500 mensen uit heel Nederland lid van de website. 

Er zijn momenteel 33 ruilpunten waar mensen kleding kunnen ruilen. Krijgdekleertjes Tholen is het eerste lokale ruilpunt in Zeeland. Actuele openingstijden en informatie over de voorraad van het ruilpunt zijn te vinden op de facebookpagina van KrijgdeKleertjes Tholen www.facebook.com/krijgdekleertjestholen