Keukenwinkel Sint-Maartensdijk volledig verwoest na brand

De brandweer is ook zondagmorgen nog bezig geweest met het nablussen van de allesverwoestende brand bij Keukenwinkel Potter aan de Nijverheidsweg in Sint-Maartensdijk. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Tientallen mensen namen zondagmorgen een kijkje bij de resten van het bedrijf.

Keukenwinkel Sint-Maartensdijk volledig verwoest na brand

Van het bedrijfspand is niets meer over dan de staalconstructie. In de uitgebrande resten zijn ook een heftruck en enkele bedrijfswagens te zien. Ook zijn de resten van minstens 7 motoren zichtbaar.

De Zeeuwse brandweer kreeg bij het blussen assistentie van onder andere korpsen uit Bergen op Zoom, Steenbergen en Breda. Voor de eigenaren van tientallen caravans waren het zaterdagavond enkele spannende uren. Hun caravans stonden gestald bij caravanstalling ‘De Pluumpot’, naast het uitgebrande pand. De brandweer heeft met succes ingezet op het voorkomen van uitbreiding van de brand naar naastgelegen panden.

Oorzaak

De brandweer heeft op dit moment nog geen idee wat de oorzaak is geweest van de felle brand. Om 00.42 uur gaf de brandweer het sein brand meester.