Getuigen gezocht van winkeldiefstal in Sint Philipsland

Afgelopen zaterdag zijn er bij ‘De Sjap’ aan de Voorstraat in Sint Philipsland spullen uit de winkel ontvreemd. Op camerabeelden is te zien hoe een man een item pakt en dit in zijn zak stopt. De winkel zal aangifte doen van de diefstal.

Een licht getinte man in het zwart gekleed komt de winkel binnen, de man kijkt vervolgens eerst rond in de winkel. De man pakt iets uit het rek, loopt terug langs het rek om vervolgens een vergelijkbaar item te pakken. Onderweg naar de kassa stopt de man het eerste item zijn zak. Als de man bij de kassa is legt hij het tweede item op de balie en doet alsof hij wil betalen, ook vraagt hij nog een pakje sigaretten.

De man wil betalen met een Visa-kaart. Dat is in de winkel niet mogelijk. Hij laat het tweede item en de sigaretten op de toonbank liggen, haalt zijn schouders op en loopt de winkel uit. De man loopt daarop met het eerste item nog in zijn zak de winkel uit en loopt linksaf richting de kerk.

De winkel zal aangifte doen van de diefstal en de camerabeelden overdragen aan de politie. De winkel is nog op zoek naar winkeliers die iets vergelijkbaars mee hebben gemaakt. Herkent u deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-884 of anoniem via 0800-7000.

Bron: www.112markiezaten.nl