Akoestische huiskamerconcert Delise

Datum 29/02/2020 -
Tijden 14.30 - 16.30 uur
Locatie Gasthuiskapel Tholen
Website https://www.truetickets.nl/e/13227/delise-akoestische-huiskamerconcerten-tholen

Delise maakt eigenwijze, Nederlandstalige, catchy popliedjes met een vleugje singer/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Verhalen die ze graag met jou deelt tijdens deze huiskamerconcerten.

In het voorjaar van 2020 geeft Delise huiskamerconcerten op unieke locaties. Tijdens dit concert in intieme setting zal Delise covers en eigen gemaakte liedjes laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Laat je meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes!

Deze huiskamerconcerten zijn extra bijzonder: naast nummers van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1', zal Delise ook nieuwe muziek laten horen. Op zaterdag 28 maart 2020 zal Delise namelijk een nieuwe cd presenteren en voor aanwezigen is deze cd al tijdens de huiskamerconcerten beschikbaar. Ben je benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee tijdens dit unieke huiskamerconcert van een avond vol muzikale verrassingen!

Over Delise
Al op jonge leeftijd was Delise veel met muziek bezig. Desondanks besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In 2018 bracht ze haar debuutalbum 'Bladzijde 1' uit, waarbij ze heeft samengewerkt met o.a. Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC. Dit album kreeg aandacht via verschillende dagbladen en Delise mocht haar muziek en verhaal laten horen bij veel radio stations, evenementen en programma's als Hour of Power. 'Bladzijde 1' werd genomineerd voor verschillende onderdelen bij de Zilveren Duif Awards 2019. Voor Delise was dit een bevestiging om meer muziek te gaan delen.

Evenementenkalender