Brandweerman gewond bij buitenbrand in Oud-Vossemeer

Bij een buitenbrand aan de Oud-Vossemeersedijk bij Oud-Vossemeer is gisterenavond een brandweerman gewond geraakt door een ontploffend voorwerp. Het is niet duidelijk wat er precies in brand heeft gestaan. De politie heeft enkele getuigen verhoord over het incident. Diverse buurtbewoners geven aan al langere tijd overlast te ervaren van jongeren bij de bushalte en de naastgelegen begraafplaats.

De melding van de buitenbrand kwam omstreeks negen uur binnen. De gewonde brandweerman is door de gealarmeerde ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een gedeelte van het glaswerk van de bushalte is vernield. Het is onduidelijk of dit vanavond is gebeurd.

Buurtbewoners geven aan dat ze de laatste tijd veel overlast ervaren van jongeren die zich ophouden bij de bushalte. Er zou al enkele weken met regelmaat vuurwerk worden afgestoken. Of de brandweer hierdoor gewond is geraakt is niet duidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek. Personen die maandagavond rond negen uur iets verdachts hebben gezien bij de bushalte kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844.

Bron: www.112markiezaten.nl