131 bungalows voor vakantiepark Wulpdal nabij Sint-Maartensdijk

Vlakbij Sint-Maartensdijk wordt een christelijk vakantiepark met 131 luxe bungalows en diverse hoogwaardige voorzieningen gebouwd. Het vakantiepark krijgt de naam Wulpdal en zal worden beheerd en geëxploiteerd door VakanZ uit Nunspeet. Komende zaterdag gaan de woningen in verkoop.

Het vakantiepark wordt gebouwd aan de Gorishoeksedijk in Scherpenisse op een terrein van 11 hectare. Het gaat om 131 kwalitatief hoogstaande bungalows voor 4, 6, 8 of 12 personen. De ontwikkelaar is Bouwgroep De Nijs-Soffers en Nootendaal bv uit Hoogerheide. Het park wordt in fases ontwikkeld. Fase 1 (50 bungalows) is al bouwrijp. De bouw van twee modelwoningen is in volle gang.

Voorzieningen

Op het park komt een hoofd- en receptiegebouw waar een hapje en drankje genuttigd kunnen worden. Ook worden diverse speel- en sportvoorzieningen zoals een voetbal- en volleybalveld aangelegd.

Diverse ondernemers uit de regio zijn betrokken bij de bouw van het park en de inrichting van de woningen. VakanZ wil ook bij het toekomstige beheer en de exploitatie van het park zoveel als mogelijk de verbinding zoeken met lokale en regionale ondernemers.

De gemeente Tholen is enthousiast over de komst van het christelijke vakantiepark. Volgens wethouder Frank Hommel (recreatie en toerisme) past het vakantiepark goed bij het DNA van Tholen.