Sjaloom Zorg biedt mensen met een beperking zorg, ondersteuning en advisering.

Sjaloom Zorg

Sjaloom Zorg biedt mensen met een beperking zorg, ondersteuning en advisering. Wij zijn er voor hen in alle levensfasen, ongeacht oorzaak, beperking of leeftijd. 

In de huidige samenleving nemen zelfstandigheid en zelfredzaamheid een belangrijke plaats in. Ons streven is daarom cliënten zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Sjaloom Zorg staat naast mensen op basis van een christelijke levensvisie. Bij ons staat de vraag van de cliënt centraal. Wij helpen waar nodig is. Voor zowel wonen, werken als vrije tijd, bieden wij een totaal pakket van producten en diensten.

Kwaliteit

Wij spelen een regierol binnen het zorgcircuit. Die zorg wordt zoveel mogelijk gebundeld. We werken nauw samen met externe relaties en overleggen met andere zorgpartners. Daarnaast houden we de ontwikkelingen goed in de gaten. Zo kunnen we snel op nieuwe behoeften of mogelijkheden inspringen. 

Naast mensen staan

Wat hebben mensen nodig om op een goede manier te leven? Die vraag staat bij Sjaloom Zorg centraal. Wij luisteren naar je wensen en behoeften en werken vanuit de visie ‘Naast mensen staan’. Gelijkwaardigheid is het uitgangspunt. Er wordt samen met jou gekeken waar en wat voor hulp je wil hebben. We bieden zorg aan iedereen met een beperking die hulp nodig heeft.

Contact & openingstijden

Watertoren 20 3247 CL Dirksland

info@sjaloomzorg.nl

0187 - 60 94 00

www.sjaloomzorg.nl