Specialist in accountancy & belastingen

Remmerswaal Accountants & Adviseurs

Remmerswaal Accountants & Adviseurs is geen eendagsvlieg. Het bedrijf is opgericht in 1956 en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 5 vestigingen. U vindt ons in West-Brabant en op het Zeeuwse eiland Tholen.

Accountants

Remmerswaal Accountants & Adviseurs biedt u vanzelfsprekend alle diensten die u van een accountant mag verwachten. We onderscheiden ons dan ook niet zozeer in de diensten die we aanbieden, maar in de wijze waarop onze specialisten ze uitvoeren. Uitgangspunt van onze dienstverlening is onze klant: de ondernemer. Wij kijken als het ware over de schouder van de ondernemer mee en zullen, naast cijfers interpreterend, ook voor een initiatieven ontplooiende en verbeteringen aanreikende ondersteuning zorgen.

Belastingadviseurs

In nauwe samenwerking met onze accountants zijn ook de belastingadviseurs voor u inzetbaar. Als belastingspecialisten dienen wij voor alles het belang van de cliënten, voor wie we – natuurlijk altijd binnen de wettelijke grenzen – een fiscaal zo gunstig mogelijk resultaat proberen te bereiken. Het werkterrein daarbij is zo breed als de belastingheffing zelf. Het omvat alle belastingen van de rijks- en lagere overheden en indien van toepassing ook internationaal. Niet zelden zijn we dus ook financieel vertrouwenspersoon in bredere betekenis.

Loonadviseurs

Het verzorgen van een salarisadministratie is een complexe bezigheid. Het vakgebied is veelomvattend en de wet- en regelgeving verandert voortdurend. Wij fungeren als salarisadministrateur en –adviseur van uw onderneming. Naast de verzorging van alle voorkomende salarisadministraties en dit voor alle branches, kunnen we u behulpzaam zijn bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en adviseren bij alle personeelsvraagstukken. Door clustering van branches in teams, is er veel branchekennis aanwezig. Via een beveiligde internettoegang is er de mogelijkheid om op elk gewenst moment uw salaris- en personeelsmutaties aan te leveren. Tevens heeft u dan de toegang tot uw digitale documentenarchief.

De klant krijgt de specialist die hij of zij verdient

Remmerswaal Accountants & Adviseurs beschikt over specialisten op velerlei terreinen, te onderscheiden in: accountants, belasting- en bedrijfsadviseurs, loonadviseurs en personeelsadviseurs. De specifieke situatie van de cliënt op zijn of haar vakgebied is onze leidraad voor de specialisten waarmee hij of zij te maken krijgt. Wij hanteren een duidelijk en overzichtelijk tarievenstelsel, dat is gebaseerd op de zwaarte en de omvang van de opdracht. Dat bedoelen we als we zeggen: ‘U krijgt de specialist die u verdient’, persoonlijk maar altijd professioneel.

Contact & openingstijden

Onder de Linden 7 4695 BV Sint-Maartensdijk

sintmaartensdijk@remmerswaal.nl

0166-662469

www.remmerswaal.nl

maandag 8.00 uur - 17.00 uur
dinsdag 8.00 uur - 17.00 uur
woensdag 8.00 uur - 17.00 uur
donderdag 8.00 uur - 17.00 uur
vrijdag 8.00 uur - 17.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten